Η απάντηση του Κων. Μητσοτάκη και η σιωπή του Αλ. Τσίπρα για τον “θηλυκό” Πολάκη (κάποια Ελεφάντη), ότι “η ΕΡΤ δείχνει τη Σάκκαρη επειδή είναι γκόμενα γιου πρωθυπουργού”!

Με ανάρτησή του στα social media ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απάντησε σε ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη στην οποία αναφερόταν στην Μαρία Σάκκαρη και την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε αυτή ενέπλεκε τη σχέση που έχει η αθλήτρια με τον γιο του πρωθυπουργού και τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Πετρούνια προ ημερών από την ΕΡΤ.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μία κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.
Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπολοίπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στην ρητορική μίσους και στην χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μία περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή»
, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντώντας στην Άννα Ελεφάντη, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ζούμε στην χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού.
Γκόμενος: αυτός με τον οποίος κάποια/ος έχει ερωτικές σχέσεις…
ο ωραίος άνδρας”»,
 ανέφερε. ο Τσίπρας συμωνεί με όλα αυτό; Το λέμε επειδή είναι “αριστερός – προοδευτικός”. Στην ΝΔ έλεγαν ότι ο Αλέξης βλέπει την διαφορά στις δημοσκοπήσεις να μεγαλώνει και η χυδαιότητα είναι το τελευταίο του χαρτί, αφού δεν ε΄χει λόγο για τίποτα άλλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα