Τι αποκαλύπτει η Βανδή για την απίστευτη εκπομπή που ετοιμάζει! (φωτο)

Θα έχει έντονο άρωμα Ελλάδας…

Δεν διστάζει να πειραματίζεται και έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι εξίσου επιτυχημένη τόσο στη μεγάλη της αγάπη -το τραγούδι- όσο και στην τηλεόραση από το ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Πρόκειται για την Δέσποινα Βανδή και τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει για το «Open», εκτός από το «X-Factor», στο οποίο αναμένεται επίσης να αναλάβει τα καθήκοντα της κεντρικής παρουσιάστριας.

Με φωτογραφία που ανέβασε πριν από μία ημέρα, στο Instagram, μας αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της ταξιδιωτικής της εκπομπής που βρίσκεται στα σκαριά.

Εκτός του ότι αποτελεί έναν ύμνο στην Ελλάδα, η λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας, τα λέει πραγματικά όλα για το νέο εγχείρημα της γοητευτικής τραγουδίστριας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Ελλάδα που αγαπώ!Αυτην θέλω να σας δείξω μέσα από την εκπομπή που ετοιμάζουμε!Την Ελλάδα όπως την βλέπουν τα δικά μου ματια,όλα αυτά τα χρονια μέσα από τα ταξίδια μου! Την ιστορία της,τη φυσική της ομορφιά,τους ανθρώπους της,τις γεύσεις της,τον πολιτισμό της! Χρονια τώρα σας λέω πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!Σε μια ευλογημένη γη!Δεν είναι τυχαίο που όλα γεννήθηκαν εδώ!Το φως της μοναδικό! Όσο άδικα κι αν της φερόμαστε,το ανάστημα της δε μικραίνει.Ειναι πάνω από συμπεριφορές και νοοτροπίες.Στεκει με ένα μαγικό τρόπο στο χρόνο…Αυτή μας επαναφέρει κάθε φορά που κινδυνεύουμε να χαθούμε…Γιαυτο ίσως και ο Ελυτης μας λέει πως «με μια ελιά,ένα αμπέλι,κι ένα καράβι,την ξανα φτιαχνεις»! #mygreece #crete #chania #comingsoon @opentvgr @vdriskas @kostaskapetanidis @perrisyrou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διαβάστε επίσης