Τι είπε ο μασκοφόρος Μητσοτάκης σε μαθητές δημοτικού (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε τη μάσκα του και πήγε σχολείο. Παρουσία του πρωθυπουργού χτύπησε το πρώτο κουδούνι για φέτος  στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων.

«Φέτος θα πρέπει να κάνουμε όλοι μια παραπάνω προσπάθεια. Να κρατήσουμε τους εαυτούς μας υγειείς, να φροντίσουμε τους γονείς μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.
«Ξέρω δεν είναι εύκολο να περνάτε όλη τη μέρα με μια μάσκα.

«Θαυμάζω τη συνέπεια σας»

Θαυμάζω, όμως, ότι δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε αυτό που είναι σωστό» συνέχισε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «επιτρέπεται φέτος ο ένας να αντιγράφει τον άλλο στο να φοράτε τη μάσκα, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές, να κρατάτε αποστάσεις. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς θα είμαστε υπεύθυνοι πολίτες».

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «θα ακούμε πάντα τους ειδικούς και τους δασκάλους και θά ερθει και η στιγμή που θα άφησουμε τις μάσκες στην άκρη και θα θυμίσουμε τη ζωή όπως ήταν στο παρελθόν».

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωσή τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί τα σχολεία είναι έτοιμα με τις μάσκες αλλα «κυρίως με την σωστή ενημέρωση στις δύσκολες στυιγμές που περνάμε».

Πριν να μπει στο σχολείο ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον οποίο ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, θερμομετρήθηκε από δάσκαλά ενώ στη συνέχεια μπήκε σε μια τάξη και συνομίλησε με μαθητές.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα