Τι θα κρίνει την ανανέωση του Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Sports Παρασκήνια

Το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη, απασχολεί, αλλά δεν καίει τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που θα πρέπει να σταθμιστούν πριν οι δύο πλευρές αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι.

Πολλά θα εξαρτηθούν απ’ την πορεία της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα. Αν ο Φορτούνης πάρει στις πλάτες του την ομάδα και αυτή καταφέρει στο τέλος να κόψει πρώτη το νήμα, είναι δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τον ανταμείψει και ο Τρικαλινός άσος θα κάνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Φορτούνης έχει αποσυρθεί από την Εθνική, στοιχείο που αποτελεί μειονέκτημα προκειμένου να κεντρίσει σημαντικές ομάδες απ’ το εξωτερικό.

Ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να πήρε συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και βαρόμετρο στις επιτυχίες του. Σε μια χρονιά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όλα τα βλέμματα των συλλόγων θα είναι στραμμένα για παίκτες στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Φορτούνης θα διαπραγματευτεί το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, όντας πλέον ως οικογενειάρχης με δυο παιδιά! Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να είχε σούπερ προσφορά 2,5 εκατ. ευρώ από την Αλ Ουέχντα του Γιώργου Δώνη, αλλά η σύζυγός του δεν ήθελε μετακόμιση της οικογένειας στη Σαουδική Αραβία.

Το καλοκαίρι όμως ο Φορτούνης είναι ελεύθερος. Για τον παίκτη οι δρόμοι είναι Ολυμπιακός ή εξωτερικό. Έχει αποδείξει πως θέλει Ελλάδα, αλλά είναι η ευκαιρία να κάνει το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται και ο Φορτούνης δεν πιέζει(ακόμη). Η έκβαση της υπόθεσης θα κριθεί κοντά στο καλοκαίρι και θα συσχετιστεί με την κατάταξη της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα. Αυτό το ξέρει ο διεθνής μέσος και θα φροντίσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα