Τιμήθηκε από τον σύλλογο Ολυμπιονικών η Βούλα Κοζομπόλη

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στα ολυμπιακά Ιδεώδη, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, από όπου και έλαβε τιμητική διάκριση.

Ο Γ. Πατούλης ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Αθλητισμό και τη στήριξη των ολυμπιονικών, απευθυνόμενος στη πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη και στα μέλη του Συλλόγου επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει στη πράξη ότι μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη διάδοση και διεθνοποίηση των ολυμπιακών αξιών. «Για το λόγο αυτό», πρόσθεσε, «έχουμε υλοποιήσει πρωτοβουλίες που προωθούν το διάλογο, την συμφιλίωση, την αμοιβαία κατανόηση, την αλληλεγγύη και την ειρήνη, που είναι τα βασικά ολυμπιακά ιδεώδη».

Αναφερόμενος στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην Αττική, παρατήρησε ότι «με τις αθλητικές υποδομές που διαθέτει μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει και θα πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Διαβάστε επίσης