Την έπεσαν στον Θαναηλάκη για το “τι γκολάρα έβαλε ο π…”, όταν σκόραρε ο Ρέαμπτσιουκ (video)

Του την έπεσαν οι ντεμέκ σοβαροί του Θαναηλάκη για το γκολ του Ρέαμπτσιουκ. Επειδή πήγε να πει, αλλά δεν το είπε, «τι γκολάρα έβαλε ο π…», στο ματς του Ολυμπιακού με την Άντβερπ.

Όλος ο κόσμος κατάλαβε τι ήθελε να πει ο Γιώργος. Κι άμα το’ λεγε, ακόμα καλύτερα. Αυτό έχω να σου πω εγώ. Ότι έτσι δουλεύει σήμερα η κοινωνία. Του χαβαλέ κοινωνία. Αυτό θέλει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Όλα είναι πλάκα. Facebook κι άγιος ο Θεός.

Τουλάχιστον, ο Θαναηλάκης ενήργησε αυθόρμητα και την τελευταία στιγμή κρατήθηκε να μην το πει. Αν το είχε πει καθαρά, δεν θα γινόταν και τίποτα. Αλλού είναι το θέμα.

Οι περισσότεροι τηλεπεριγραφέες το παίζουν μαγκιά, ξυπνάδα κι έτσι με τα ονόματα. Αυτό δεν πειράζει κανέναν; Δεν ενοχλεί κανέναν; Θυμάμαι έναν Ηλία Βλάχο, που έλεγε Βακλίκ τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Βάτσλικ στο EURO 2020. Ετσι του’ ρθε να πουλήσει μούρη και καλά, το έλεγε.

Σάμπως του έκανε κανένας παρατήρηση, τι λες, ρε μεγάλε; Όχι βέβαια. Ο άλλος παίρνει ύφος όταν μιλάει για μπάλα, λες και αναλύει τη θεωρία των Νεφελίμ. Ό,τι να ’ναι. Και τους πείραξε ο Θαναηλάκης;

Άπαξ και δεν έχεις να πεις τίποτα για το ποδόσφαιρο, αρχίζεις, όπως ένας Κριτσάκος τα “Τότναμ, Άρσναλ” και άλλες τέτοιες παπαριές. Και τώρα που το θυμήθηκα: Στα αγγλικά δεν υπάρχει καμία  πόλη Μάντσεστερ. Είναι “Μάντσεστα”. Γιατί δεν το λένε κι αυτό να γελάσουμε;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα