Την κοπάνησε μια φορά ο Λουτσέσκου, τώρα που ανέβασε τις μετοχές του τι θα κάνει;

Το νέο συμβόλαιο δεν τον κρατάει καθώς υπάρχει ρήτρα για Ευρώπη και εκτός αυτής

O Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο θεμελιωτής του πρωταθλήματος που πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που έβαλε τη σφραγίδα του. Παράλληλα οδήγησε σε εξαιρετική πορεία τον δικέφαλο του βορρά στην Ευρώπη. Αυτό συνεπάγεται πως έχει μπει στο μάτι πολλών ομάδων του εξωτερικού, που κοιτάνε όχι μόνο δουλειά και γνώση, αλλά κυρίως αποτελέσματα.

Ο Λουτσέσκου δεν… χρωστάει στον Ιβάν Σαββίδη. Δεν του πήρε κάποια υπερομάδα, καλύτερη από αυτή που είχαν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κι έτσι κατέκτησε τον τίτλο. Το αντίθετο ισχύει. Ο Ιβάν που δεν πάτησε ούτε μέρα το πόδι του στην Ελλάδα χρωστάει στον Ρουμάνο. Που αν του έρθει μια πρόταση που θα εκτινάξει την καριέρα του, δεν έχει λόγο να μην την αποδεχτεί.

Ο Λουτσέσκου έχει εκτοξεύσει τις προσωπικές του μετοχές. Ναι μεν υπέγραψε τον Φεβρουάριο νέο συμβόλαιο, αλλά αν καλυφθούν οι ρήτρες που έχουν μπει θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει, καθώς και ο ΠΑΟΚ θα βάλει σεβαστό ποσό στο ταμείο του. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που την.. κοπανάει ο Λουτσέσκου. Αιφνιδιαστικά είχε φύγει για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ με την οποία πήρε το Champions League της Ασίας.

Με 2.000.000 ευρώ αποζημίωση στον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου σπάει το συμβόλαιό του για ομάδα της Ευρώπης. Και με 4.000.000 ευρώ πάει σε… όλο τον κόσμο. Εκεί που υπάρχει χρήμα. Όλα είναι ανοιχτά λοιπόν. Γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που θ’ αφήσει τον δικέφαλο του βορρά στα… κρύα του λουτρού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα