Την Κυριακή η πρεμιέρα της Ναταλίας Δραγούμη στον Alpha

Το καλό σπιτικό φαγητό είναι το κεντρικό θέμα της νέας εκπομπής που θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 20:00 το βράδυ στον Alphaμε οικοδέσποινα την γνωστή ηθοποιό, Ναταλία Δραγούμη.

Μια εκπομπή μαγειρικής διαφορετική από όσες έχουν προβληθεί μέχρι τώρα υπόσχεται η Ναταλία και προτείνει στο κοινό να παρακολουθήσει το «Μ.Α.Μ.», που σημαίνει «Μυρωδιά Από Μαμά». Καλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής θα είναι ο σπουδαίος Έλληνας κωμικός, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος θα νοσταλγήσει τα φαγητά που έτρωγε παιδί και θα μπει στην κουζίνα μαζί με την Ναταλία θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές σε γευστικές απολαύσεις μιας άλλης εποχής.

«Όλη αυτή η νοσταλγική διάθεση για σπιτικό φαγητό και παιδικές αναμνήσεις ξεκίνησε από το βιβλίο μου. Αυτό που έχω ως ανάμνηση από μικρή, εκτός από το ότι ήμουν σκανδαλιάρα και αγοροκόριτσο, είναι η γεύση του φαγητού. Θυμάμαι το ‘παζάρι’ που έκανα με την μαμά μου για τις υγιεινές τροφές. Ένα ‘παζάρι’ για να φάω όλα τα ‘μαύρα’, τότε ήταν τα ‘μαύρα’ και όχι τα βιολογικά. Τα μαύρα μακαρόνια, το μαύρο ρύζι… Θυμάμαι τα παζάρια που κάναμε για το πόσα σοκολατάκια θα φάω… Θυμάμαι τη σπανακόπιτα της θείας μου… Τα φασολάκια με την φέτα στη βεράντα στο σπίτι μας στην Αίγινα, το αυγό μελάτο που μου έφτιαχνε η γιαγιά μου και τη μυρωδιά απ’ το γιασεμί… Όλα αυτά που είναι οι μνήμες μου, οι παιδικές, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνουν εκπομπή. Η παιδική μας ηλικία, είναι τα βιώματά μας. Αυτό είναι και το ζητούμενο της εκπομπής αυτής: οι γλυκές αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Κάθε φορά, μαζί με τον καλεσμένο μου, θα προσπαθούμε να ξαναθυμηθούμε αυτές τις… μυρωδιές! Να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα που νοιώθαμε όταν ήμασταν παιδιά», δήλωσε για την εκπομπή και τις εικόνες που της έρχονται στο μυαλό όταν ακούσει τη λέξη, «Μ.Α.Μ.».

Με το «Μ.Α.Μ», σε κείμενα-σύλληψη Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανονίδη, η Ναταλία Δραγούμη ευελπιστεί να κερδίσει το στοίχημα  και να κερδίσει τον δικό της τηλεοπτικό χώρο στις καρδιές του ελληνικού κοινού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα