Τίτλο (από τώρα) ο Ολυμπιακός; Ανέκδοτο! Στο Κόπα Άφρικα θα φύγουν 8! Η ελπίδα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός καθάρισε το πρωτάθλημα, σου γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες. Παπάρια μάντολες το καθάρισε, σου λέω εγώ. Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε.

Για να το πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει μέχρι τέλους του χρόνου να έχει αποσπαστεί 20 βαθμούς. Άπαξ και δεν το κάνει, δεν θα το πάρει.

Απλά είναι τα πράγματα. Αρχές του χρόνου θα φύγουνε οι Αφρικανοί για το Κόπα Άφρικα. Οι δυο Καμαράδες (Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά) ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο Ελ Αραμπί, ο Κουντέ, ο Σισέ, ο Μπα, ο Ονιεκούρου, σύνολο οκτώ.

Στις 9 Ιανουαρίου αρχίσει το Κόπα Άφρικα και τελειώνει στις 6 Φεβρουαρίου. Ο Ολυμπιακός  δεν θα έχει τους Αφρικανούς στα εξής ματς: Απόλλων – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Θα πεις ότι δεν θα παίξουν όλοι στον τελικό. όσοι αποκλειστούνε, θα γυρίσουνε πίσω. Σωστό είναι αυτό. Βάλτα κάτω τα πράγματα, όμως. Μικρό πράγμα είναι ν’ απέχει ένας παίκτης από τις προπονήσεις έστω και δυο εβδομάδες;

Που να βρει ρυθμό στην συνέχεια. Στην Τούμπα θα πάει χωρίς Αρκετούς να παίξει. Και στην «Λεωφόρο». Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή.

Μόνο εκεί ελπίζει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Στο Κόπα Άφρικα. Κι άντε, η ΑΕΚ την σουλούπωσε την ομάδα ο Γιαννίκης. Ο Λουτσέσκου που έχει να κάνει με παππούδες; Μόνο εκεί ελπίζει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα