Το 2ο Κύπελλο κολύμβησης Ποσειδώνα Ιλισίων

Η καρδιά της ελληνικής κολύμβησης χτύπησε δυνατά το διήμερο 13-14 Μαΐου στο κατάμεστο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, όπου με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες του 2ου Κυπέλλου Ποσειδώνα Ιλισίων με συνδιοργανωτές τον Ποσειδώνα Ιλισίων και τον Δήμο Ζωγράφου υπό την Αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το 2ο ΚΎΠΕΛΛΟ που ήρθε να προστεθεί στις προηγούμενες 18 επιτυχημένες διοργανώσεις του ιστορικού κολυμβητικού Ομίλου εξελίχθηκε με πολυάριθμες συμμετοχές. Κολυμβητές-τριες αγωνιστικών κατηγοριών, προπονητές και διοικήσεις σωματείων από όλη την Ελλάδα, απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου . Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Β. Θώδας κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα σε όλες τις δράσεις του Ομίλου οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ποιότητα τους. Παρών στους αγώνες εκ μέρους της Κ.Ο.Ε. έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Σ. Αυγουλέας, καθώς και επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων ,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι συνεχάρησαν τους διοργανωτές και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις να γεμίζουν αθλητικοί χώροι, όπως τα κολυμβητήρια της χώρας με αθλητές και θεατές.

Πολυνίκης σύλλογος ο οποίος και κατέκτησε το Κύπελλο αναδείχτηκε ο Α.Ο.Αιγάλεω. Καλύτερος κολυμβητής ο Γεράσιμος Τσιλιμίδος (Παναθηναικός Α.Ο) και καλύτερη κολυμβήτρια η Μαρία Θάλεια Δρασίδου(ΑΟΠ Φαλήρου).

Η συνδρομή του ΕΚΠΑ και πιο συγκεκριμένα του Αρ.Παρμακελή για την χορήγηση άδειας στάθμευσης στην Πανεπιστημιούπολη ήταν καθοριστική.

Ο Ποσειδώνας Ιλισίων στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, χάρη και στην σημαντική βοήθεια των εθελοντών, γονιών, προπονητών που έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό για την συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων , ανανεώνει το ραντεβού του για τις επόμενες δράσεις – διοργανώσεις του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα