Το άγριο… κράξιμο του Νίκου Αποστολόπουλου στο νέο «hot» ζευγάρι

Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη πήρε πολύ δημοσιότητα από την αρχή της με άλλους να την αποδέχονται και άλλους να την αποδοκιμάζουν.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δηλώνει στο «Φτιάξε καφέ» να στα πω πως συμπαθεί πολύ τη Νατάσα Καλογρίδη αλλά αποκαλεί αυτό που συμβαίνει «σουργελοκατάσταση», μη μπορώντας να καταλάβει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο…

«Τη Νατάσα Καλογρίδη την ξέρω προσωπικά. Είναι ένα παιδί με πολύ χιούμορ. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι καλό παιδί. Ειλικρινά την συμπαθώ πολύ. Όλη αυτή η σουργελοκατάσταση που συμβαίνει είναι out of the world, δεν υπάρχει, αυτό που έχουν κάνει.

Κι εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό τον άνθρωπο. Εγώ αυτό τον άνθρωπο, δεν είχαμε καμιά ιδιαίτερη σχέση, αλλά βγαίναμε καμιά φορά τότε παλιά που ερχόμουν από το Παρίσι, με τη Λάσκαρη και τέτοια. Ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, αναφέρομαι σε αυτόν που βγαίνει η Νατάσα Καλογρίδη, τον έβλεπα, επειδή είμαι θεατρόφιλος όπερας και μουσικής, ήταν πάντα ο μοναδικός επώνυμος άνθρωπος που ήταν στα θεάματα στην πρώτη σειρά μόνος του.

Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να γίνει αυτό, είναι κάτι που με ξεπερνάει», ανέφερε συγκεκριμένα ο σχεδιαστής.

Αναδημοσίευση από το zappit.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα