Η αποκάλυψη για τον κοινό «πρώην» που είχε με τη… νυν του μπαμπά της

Τα απίστευτα παιχνίδια που παίζει καμία φορά η μοίρα… Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου έσπασε τη σιωπή της επτά μήνες μετά τον θάνατο της μητέρα της, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη νέα σχέση του πατέρα της, που έχει προκαλέσει «θύελλα» δημοσιευμάτων, αρνητικών και μη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «You Weekly», η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη.

«Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες; Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος… Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινή. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Τι είναι αυτό όμως που τη συνδέει με τη Νατάσα Καλογρίδη και έκανε τον πατέρα της να πέσει κάτω από τα γέλια μόλις το έμαθε; Ένας άντρας! Ο πρώην σύζυγος της νέας συντρόφου του πατέρα της, Γιώργος Μενεγάτος, ήταν σε σχέση με τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. «Ήταν το ’96 πριν 20 χρόνια, που ήμουν με τον Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος: “Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!”

Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου τη στιγμή που εκείνος κατέρρεε», αποκάλυψε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα