Το είδαμε και αυτό: Κράτησαν «ρεζερβέ» τραπέζια για την Πρωτομαγιά!

Aπίστευτα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2019. Τι έγινε; Θα το διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές.

Η Πρωτομαγιά αποτελεί μια καλή αφορμή για να επιστρέψει ο άνθρωπος των πόλεων για λίγο στη φύση. Όμως η φύση και τα παιχνίδια στους αγρούς, συχνά, ανοίγουν και την όρεξη, οπότε τέτοια μέρα δεν είναι σπάνιο αινόμενο και τα καθιερωμένα πικ νικ στην εξοχή. Χρειάζεται, λοιπόν, κι ένας χώρος προκειμένου να στηθούν τα πρωτομαγιάτικα τσιμπούσια.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι διαφορετικά και στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου η ευρύτερη περιοχή εκεί προσφέρεται για τέτοιου είδους εξορμήσεις, αφού περιφερειακά της πόλης υπάρχουν πολλοί οργανωμένοι «χώροι αναψυχής», όπως στο Μαΐστρο, στον Άβαντα, στα Λουτρά και αλλού.

Ο λόγος για τους χώρους όπου υπάρχουν τα γνωστά ξύλινα τραπέζια με πάγκους και βασικές υποδομές για ασφαλές μπάρμπεκιού και οι οποίοι συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τον βασικό όγκο των εκδρομέων.

Μόνο που και οι χώροι αλλά και οι υποδομές είναι περιορισμένες, γι’ αυτό, όπως αναφέρει ο ιστότοπος reportal.gr, κάποιοι θεώρησαν σωστό να κάνουν τις «κρατήσεις» τους από σήμερα… με έναν τρόπο μάλλον ανορθόδοξο, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για δημόσιες υποδομές που ανήκουν σε όλους και σε κανέναν ταυτόχρονα.

Από κόκκινη κορδέλα, μέχρι αλυσίδες και λουκέτα έχουν επιστρατεύσει ορισμένοι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, προκαλώντας, συχνά, την κατακραυγή των χρηστών του Διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα