Το φάουλ του Παλάσιος έγινε πέναλτι. Παρόμοια φάση με Ιωαννίδη και Άβιλα. Ντουμπεκί ο Σπανός, “Ρίζος” ο Βαρούχας (vid&pics)

Άπαξ και την κάνεις την αδικία, θα την βρεις μπροστά του, ρε φίλε, έτσι είναι η αμείλικτη η ζωή. Για ο πέναλτι στον Παλάσιος θα σου πω. Το πρώτο που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο στο Πςεριστέρι.

Γίνεται η μπαλιά από τον Χουάνκαρ, ο Παλάσιος τρέχει, όχι προς την μπάλα, αλλά προς τον παίκτη του Ατρομήτου, τον Κεσχρίντα. Του κοπανάει μία στην μούρη, πέφτουν κάτω και οι δυο, πέναλτι ο Διαμαντόπουλος. Κουβέντα ο Ζαμπαλάς στο VAR. Kουβέντα και ο Σπανός στην κερκίδα.

Παρόμοια φάση ακριβώς το πέναλτι που είχε δώσει ο Κέλετ ο Δανός στον Ιωαννίδη στο τελευταίο λεπτά με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, με τον Άβιλα.

Μιλάμε για φάουλ εκατό τα εκατό, αλλά ο Διαμαντόπουλος έδειξε βούλα. Ακόμα πιο ξεφτίλα ο Βαρούχας. Τότε είχε πει ότι καλώς δόθηκε το πέναλτι τον Ιωαννίδη από τον Άβιλα. Τώρα, ότι ο Κεσχρίτα έκανε απρόσεκτο μαρκάρισμα.

Με λένε Ρίζο κι ο Βαρούχας. Το μαθε το παραμύθι πως παίζεται τόσα χρόνια με τια επίμαχες φάσεις. Όχι ότι πέφτουν τηλέφωνα. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Απρόσκεκτο μαρκάρισμα, σου λέει ο Παναγιώτης. Ποίημα κανονικό.

Να μην ξεχνάμε βέβαια και το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης με τον ΟΦΗ ακριβώς σε ίδια φάση, όπου έστελιε στο νοσοκομείο τον Πασαλίδη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα