Το μούσι θέλει ξύρισμα: «Απείλησαν» τον Κέλετ (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1) στην… Δανία Γι αυτό δεν έρχονται elite διαιτητές

Ο Κέλετ, ο Δανός διαιτητής που είχε σφυρίξει το ντέρμπι στη Λεωφόρο δέχτηκε απειλές όπως κατήγγειλε στην UEFA, ενώ αρκετοί διαιτητές δεν αποδέχτηκαν τον ορισμό τους από την ΚΕΔ.

Αυτό «αποκαλύπτει» η εφημερίδα «LiveSport». Όταν μιλάμε για αποκαλύψεις, μιλάμε για ντοκουμέντα. Κι όχι κάποιος κάπου κάποτε.

Παρακάτω. Ο Κέλετ κατήγγειλε στην UEFA, ότι τον απειλούν στην χώρα του. Όχι ότι τον απείλησαν στην Ελλάδα, αλλά στην χώρα του.

Ποιοι τον απείλησαν στην χώρα του; Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Κοπεγχάγης; Η παρέα Ολυμπιακών σε κανα καπηλειό στο Μπρόντμπι; Μήπως τίποτα φοιτητές στο Άλμποργκ;

Δε υπάρχει μεγαλύτερο μούσι απ αυτό. Ο Κέλετ σφύριξε στο ντέρμπι και τον απειλούν στην πατρίδα του. Δεν υπάρχει. Στην Αστυνομία το κατήγγειλε; Αυτό δεν το γράφει η εφημερίδα που έκανε την «αποκάλυψη».

Κι επειδή ο Κέλετ κατήγγειλε, γι αυτό δεν έρχονται ξένοι διαιτητές elite. Κατά κει πήγαινε το πράγμα. Να δικαιολογήσουμε τον Μπένετ. Αυτό ήταν όλο το νόημα των «καταγγελιών» του Κέλετ.

Για να συνεχίσει να φέρνει ο Άγγλος τους Νταμπάνοβιτς και τους Ιρακινούς Αλ Χακίμ.

Ο Ούγγρος ο Ιστβαν Μπεντ ι αυτό δεν ήρθε για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός; Επειδή απείλησαν τον Κέλετ στην Δανία. Το μούσι θέλει ξύρισμα.

Άσε και το άλλο. Ο Μπένετ είχε κλείσει πρωτοκλασάτο ρέφερι Πορτογάλο για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά κι αυτός δεν δέχτηκε. Γι αυτό έφερε αυτό το νούμερο τον Ζοάο Πινέιρο. Ποιός είναι ο πρωτοκλασάτος; Όνομα δεν έχει;

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα