Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μαρία Σάκκαρη

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε η Μαρία Σάκκαρη να περάσει στους «16» του Ρολάν Γκαρός καθώς αποκλείστηκε από την Μαρτίν Τρεβιζάν που δεν ΄ήταν καλύτερή της.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να πω, δεν έχω λόγια για αυτό το ματς. Είναι από τις χειρότερες ήττες της ζωής μου και θα είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα αν με δυσκόλεψε κάτι, νομίζω ότι πολύ απλά δεν έκανα αυτό που έπρεπε. Δεν έπαιξα με θάρρος, δεν έπαιξα με ψυχή.

Δεν πήρα τις ευκαιρίες μου για μία ακόμη φορά. Είχα πολύ μεγάλα προβλήματα με το σερβίς μου, με δυσκόλεψε πάρα πολύ το ότι δεν μπορούσα να το βρω. Γενικά πολλά πράγματα πήγαν στραβά».

Για το αν θα μπορούσε να προχωρήσει στη διοργάνωση είπε: «Ναι, ξεκάθαρα ήταν ευκαιρία να πάω μακριά. Δεν ένιωθα ότι έπαιζα άσχημα, ένιωθα ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι ήταν ψυχολογικός ο λόγος που έχασα το παιχνίδι, δεν ήταν τενιστικός. Δεν ήταν ότι απλά δεν ένιωθα καλά και απλά δεν μου μπήκαν κάποια χτυπήματα. Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Φοβήθηκα όταν έπρεπε να παίξω λίγο πιο επιθετικά και δεν το έκανα. Σαν να φοβόμουν. Έπαιξα παθητικά. Το ίδιο πράγμα έγινε και στη Νέα Υόρκη έστω και με άλλη αντίπαλο και πρέπει να το βελτιώσω γιατί συνέβη δύο φορές στη σειρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα