Το… καρδιακό “ευχαριστώ” Μαρινάκη σε Μητσοτάκη

Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό το 2019 που θυμήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την πρόταση Μητσοτάκη να είναι ο 33χρονος ο νέος γραμματέας του κόμματος

Με ένα… καρδιακό “ευχαριστώ” σχολίασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης την πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι ο 33χρονος ο νέος γραμματέας του κόμματος.

«Αυτό που οφείλω να κάνω, είναι να πω μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ, στον πρωθυπουργό της χώρας, στον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη»  είπε χαρακτηριστικά ο Π. Μαρινάκης και εξήγησε ότι με την ανακοίνωσή του ο αρχηγός της “γαλάζιας” παράταξης  εκπέμπει την συνολική του αντίληψη για τα πράγματα, την συνολική του θεώρηση για τους νέους ανθρώπους και το πώς αντιλαμβάνεται τις επόμενες γενιές στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ομιλία του στο Προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θυμήθηκε, εξάλλου, μια προσωπική στιγμή του με τον πρωθυπουργό. 

«Λίγες ημέρες μετά την εκλογή μου στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ», είπε ο Π. Μαρινάκης «τον επισκέφτηκα στο γραφείο του. Ήταν λίγους μήνες πρωθυπουργός και κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει σε αυτή τη χώρα. Αυτό που μου είπε, είναι πως, περισσότερη αξία, από την ίδια την θέση, από τον ίδιο το ρόλο, έχει ο ρόλος που θα επιλέξουμε εμείς να έχουμε, ο ρόλος που εκείνος θέλει να μας δώσει, τον ρόλο του πρωταγωνιστή, τον ρόλο του διαμορφωτή.

»Και αυτή, είναι η μεγάλη διάφορα του πρωθυπουργού της χώρας από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια. Από όσα ειδικά είδαμε από την αμέσως προηγούμενη κυβέρνηση περάσαμε από τα ωραία λόγια για τους νέους, την εργαλειοποίηση των νέων ανθρώπων στις πράξεις, στην αληθινή εμπιστοσύνη στον ουσιαστικό ρόλο.

»Η σημερινή τιμή που μου κάνει, που, πρώτα ο Θεός, θα επικυρωθεί από το ανώτατο όργανο της Πολιτικής Επιτροπής, όπως είπα αντανακλά μια ευρύτερη νοοτροπία. Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του χθες με το σήμερα και η μεγάλη ελπίδα για το αύριο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα