Το κόλπο του Γκαγκάτση

ΘΕΜΑ

Μόνο μία ομάδα αποφεύγει επί της ουσίας τη ζημιά από τη μείωση που επιβάλλει η ΕΡΤ στις ΠΑΕ που υπέγραψαν τηλεοπτικές συμβάσεις το καλοκαίρι του 2018.

Φυσικά και το ψαλίδι ενοχλεί, αλλά χάρη σε ένα τρικ της προηγούμενης σεζόν το κόστος είναι πολύ μικρότερο. Κι αυτό επειδή εισέπραξε ήδη χρήματα που δεν τα υπολόγιζε. Έπαιξε ρόλο ένα μικρό τρικ, το οποίο αποδίδεται στον Βασίλη Γκαγκάτση.

Όταν συντάχθηκαν οι συμβάσεις, από την κρατική τηλεόραση ήθελαν να βάλουν σε αυτές τα χρήματα που έπαιρναν οι ομάδες τη σεζόν 2017-2018 μέσω της κεντρικής διαχείρισης.

Τότε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Super League έβαλε στη συγκεκριμένη ομάδα και 300.000 επιπλέον. Ήταν χρήματα που της δόθηκαν έξτρα λόγω της συμμετοχής της στις διεθνείς διοργανώσεις.

Αλλά ο παμπόνηρος Γκαγκάτσης το έβαλε στο ποσό της ετήσιας αποζημίωσης. Έτσι, η συγκεκριμένη ομάδα εισέπραξε πέρσι 300 χιλιάρικα έξτρα.

Ουσιαστικά, δηλαδή, της κόβουν τα επιπλέον χρήματα που εισέπραξε. Αλλά κι αυτή τη ζημιά την κάλυψε μέσω Ευρώπης! Για κάτι τέτοια ψήφιζαν οι περισσότερες ομάδες να παραμείνει ο Βασιλομπίλαρος στη λίγκα.

Διαβάστε επίσης