«Το κράνος σώζει ζωές»

Ήταν το σύνθημα στην δράση για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Μοίρασαν κράνη στη πλατεία Αριστοτέλους

Με σύνθημα «Το κράνος σώζει ζωές» πραγματοποιήθηκε μία διαφορετική καμπάνια στην Θεσσαλονίκη που αφορά την οδική ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων με την χρήση κράνους, με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δημοσιεύτηκαν για τα τροχαία ατυχήματα του Μαρτίου. Για το λόγο αυτό ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διάλεξε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να τονίσει τη δράση του μοιράζοντας κράνη.

Αναλυτικά, ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους και σε μια ακόμη κοινωνική δράση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας., που υλοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την οδική ασφάλεια, μοίρασε κράνη, ενώ δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τα τροχαία ατυχήματα του Μαρτίου.

Η δράση με τίτλο «Φοράω το κράνος μου», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας και με χορηγό μεγάλη εταιρεία αξεσουάρ μοτοσικλετιστών. Ο αντιπρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παυλίδης δήλωσε, όπως αναφέρει το seleo: «Αποφασίσαμε λόγω της θερινής περιόδου που οι πιο πολλοί αναβάτες βγάζουν τα κράνη τους να κάνουμε δωρεά εκατό κράνη για να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να φοράνε το κράνος τους. Εμείς σαν αθλητές των μηχανοκίνητων σπορ έχουμε βιώσει τη χρησιμότητα των μέσων ασφαλείας και δε θα ήμασταν αυτή τη στιγμή εδώ αν δε φορούσαμε και εμείς το κράνος».

Διαβάστε επίσης