Το μαχαίρι στο λαιμό του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ο Ιβάν, ήθελε νέο γήπεδο ενώ η χώρα καιγόταν!

Ο Ιβάν Σαββίδης βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του Μητσοτάκη, εν όψει της ΔΕΘ. Δεν δέχεται να συζητήσει το γήπεδο της νέας Τούμπας με το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Αυτό γράφει το Σαββιδοτεχνείο, προς κατόπιν εντολών του Ιβάν Σαββίδη.

Είναι προφανές ότι μετά την παταγώδη αποτυχία του ΠΑΟΚ  στα μεταγραφές με τις τσιγκουνιές και το κύμα οργής που σηκώθηκε εις βάρος του, ο Ιβάν Σαββίδης πετάει την μπάλα στο Μητσοτάκη, για τη νέα Τούμπα.

Προσπαθεί ο Ιβάν να στρέψει την προσοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ εναντίον της κυβέρνησης, επειδή αυτός έχει σκορπιούς στην τσέπη και δεν έδωσε φράγκο στο μεταγραφικό παζάρι, όταν οι άλλοι, βασικοί διεκδικητές ενισχύθηκαν σημαντικά, δαπανώντας μεγάλα ποσά.

Ανέντιμη η στάση του Ιβάν Σαββίδη, που πάει να τα φορτώσει όλα στον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ, οι κανονικοί ΠΑΟΚτζήδες ξύπνησαν πια και το βλέπει στα σχόλια εις βάρος του. Πρώτη φορά στα χρονικά τα χώνουν στα ίδια οι γνήσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης κάλεσε σε σύσκεψη τον ΠΑΟΚ για το γήπεδο της νέας Τούμπας και δεν πήγε κανένας. «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ξανά και ξανά», έλεγαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης δηλαδή, όπως τα μετέφερε το Σαββιδοτεχνείο.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Αυτή την δήλωση Αυγενάκη στην συζήτηση για το αθλητικό νομοσχέδιο την θυμάται ο Σαββίδης:«Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Είναι προφανές ότι ο Ιβάν χρησιμοποιεί την παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, για να πιέσει για την νέα Τούμπα. Μπορεί να έχει και καμία χιλιάδα ΠΑΟΚτζήδες απ έξω για να φωνάζουνε το γνωστό εμετικό σύνθημα.

Κι αφού ο Μητσοτάκης δεν του φτιάχνει το γήπεδο, ας πάει στον Τσίπρα να του το φτιάξει. Που κι αυτός κι ο Καμένος τον κορόιδευαν πέντε χρόνια και έβγαζαν φωτογραφίες με τον Μάκη Γκαγκάτση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα