Το μεγάλο παζάρι

Του είπαν πως στην Ελλάδα ευδοκιμεί το λεφτόδεντρο κι έτσι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που οι BIG4 επέλεξαν για νέο πρόεδρο στην ΚΕΔ, ζήτησε τον ουρανό με τ’ άστρα προκειμένου ν’ αναλάβει καθήκοντα.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής ρέφερι έκανε παζάρια με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για το θέμα της αμοιβής του. Όταν μάλιστα έμαθε ότι ο Περέιρα είχε μισθό που ανερχόταν στις 22.500 ευρώ τον μήνα, ήταν λογικό να ζητήσει κάτι παραπάνω. Όταν σου λέει ο τουρίστας παίρνει αυτά τα χρήματα, εγώ που θέλω να δουλέψω κιόλας τι πρέπει να ζητήσω;

Ο Κλάτενμπεργκ ζήτησε 500.000 ευρώ σε ετήσια βάση μεικτά, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Σχεδόν 42.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή. Το μεροκάματο του Άγγλου δεν περιλαμβάνει κι επιστροφή των Ελγίνειων μαρμάρων που έχουν κλέψει οι συμπατριώτες του. Εκτός κι αν ο Γραμμένος του πει πως θα του δίνει 10.000 ευρώ τον μήνα και αν έλθουν τα κλεμμένα θα του τα διπλασιάσει. Και να κάνει και τούμπες.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν έφερε καν… καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να τους πείσει για το μεγαλεπήβολο σχέδιό του να φτιάξει την ελληνική διαιτησία. Θα μεσολαβήσουν οι μεγάλες δυνάμεις για να τον πείσουν. Και μάλλον θα τα καταφέρουν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα