Το πιο σικέ διαζύγιο της ιστορίας

Ο Καμμένος δάνεισε βουλευτές στον Τσίπρα για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και για να μπορέσει να κρατήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα

Όσοι πιστεύουν ότι τα έχουν δει όλα μάλλον πλανώνται πλάνην οικτρά. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου αποδεικνύει εν τοις πράγμασι ότι η κοροϊδία ενός λαού δεν έχει όριο. Έστησαν ένα τεράστιο πανηγύρι εδώ και ημέρες για να καταλήξουμε σε μία πραγματική κακοστημένη θεατρική παράσταση.

Το κόλπο των Αλέξη – Πάνου είναι πολύ απλό και ούτε καν σατανικό. Απλά, έχει δύο, οι οποίοι θα παίξουν τον ρόλο της Ιφιγένειας. Η Κουντουρά και ο Κόκκαλης. Και την μεν Κοντουρά κάπου θα τη βολέψει ο Τσίπρας, πιθανότατα στο ευρωψηφοδέλτιο του, τον δε Κόκκαλη θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι. Εκτός αν και γι’ αυτόν θα βρεθεί στο τέλος μία θεσούλα.

Τι έκανε το δίδυμο της συμφοράς: Ο Καμμένος διαγράφει Κουντουρά και Κόκκαλη οι οποίοι θα δώσουν δύο ψήφους στον Τσίπρα. Δεν διαγράφει Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι, που θα δώσουν άλλες δύο ψήφους στον Τσίπρα. Έτσι, στην ΚΟ των ΑΝΕΛ παραμένουν ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις. Άρα παραμένει αρχηγός Κοινοβουλευτικού Κόμματος με όλα τα προνόμια. Θα συνεχίσει να παριστάνει τον Μακεδονομάχο και νομίζει ότι έτσι θα διασωθεί. Βέβαια τώρα ο… Μακεδονομάχος θα πρέπει να πάει και στην Μακεδονία, καθώς από εκεί δεν υπάρχει στέλεχος των ΑΝΕΛ ούτε για δείγμα.

Βέβαια όλα έχουν τελειώσει για την διεθνή κοινότητα από την στιγμή που επέτρεψε με την ψήφο του να δώσει τον στυλό σε Τσίπρα και Κοτζιά να υπογράψουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Το σενάριο, που είδαμε να εκτυλίσσεται στο εσωτερικό του Μαξίμου, στην αυλή, αλλά και εν συνεχεία στην συνέντευξη Τύπου, δεν θα έστεκε ούτε στις επιτυχημένες παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο. Το πιθανότερο είναι ότι θα το πέταγε στα σκουπίδια και η Κάρμεν Ρουγγέρη που ετοιμάζει υπέροχες παραστάσεις για παιδιά.

Βέβαια αυτό το σενάριο των δανεικών ψήφων μπορεί να χαλάσει, εάν τελικά κάποιοι από τους λεγόμενους σίγουρους, η Παπακώστα και ο Δανέλλης, δεν δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Πράγμα που θεωρείται απίθανο.

Διαβάστε επίσης