Το πιστεύει ο Αναστασίου

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να βάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να φοβηθούν και αν το πιστέψουν, μπορούν να πάρουν το διπλό. Την αποφυγή λαθών τόνισε για μία ακόμα φορά στην ομιλία του ο τεχνικός του Τριφυλλιού, ζητώντας παράλληλα σταθερότητα από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την εικόνα τους.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας, έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο την τελευταία εβδομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα και να αποφύγουμε τα λάθη», ανέφερε αρχικά ο 40χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Με τον Αστέρα κάναμε το πρώτο βήμα. Αν το πιστέψουμε, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και με τον ΠΑΟΚ. Να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα, ώστε μετά το ματς να χαμογελάμε, όπως μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα».

Διαβάστε επίσης