Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Την Κύπρο επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να κάνει μίνι-προετοιμασία ο ΠΑΟΚ/

Έτσι, «Δικέφαλος του Βορρά» θα πραγματοποιήσει αυτή τη μίνι προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους, όπου η ομάδα θα βρεθεί από τις 27 του μήνα μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Μετά από επίσκεψη του Χρήστου Καρυπίδη στη Λάρνακα έχουν ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις των Θεσσαλονικέων θα γίνουν σε δύο γήπεδα, σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Λάρνακας που περιλαμβάνει και ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένει η αποστολή και παράλληλα έχει γίνει κουβέντα για τη διεξαγωγή τριών αγώνων φιλικού χαρακτήρα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κλείσει τα δύο από αυτά τα παιχνίδια και βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Το πρώτο ματς θα είναι με κυπριακή ομάδα, παρότι το πρωτάθλημα της Κύπρο μετά από σχετική άδεια της FIFA συνεχίζεται κανονικά, και έναν αντίπαλο από το Ισραήλ.

Σε ό,τι αφορά το τρίτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένες επιλογές στη διάθεσή του και σύντομα θα ανακοινώσει την απόφασή του, με σκοπό η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα