Το ψέμα πάει σύννεφο στην Κουμουνδούρου

Με τακτική από τα παλιά αναρτούν ότι ανοησία τους κατέβει μπας και κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, που τους αντιμετωπίζει λες και δεν υπάρχουν

Όσο βλέπουν στην Κουμουνδούρου καθηλωμένα τα ποσοστά τους, αλλά και το γεγονός ότι όσο και να στήσουν διάφορα πανηγυράκια κατά τις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν τους βγαίνουν έχουν επιδοθεί σε ένα άγριο κυνήγι μαγισσών με στόχο μέσω διαδικτύου για να πείσουν την κοινωνία ότι είναι το άσπρο-μαύρο.

Μία τακτική που είχαν ακολουθήσει από το 2010-2014, με απόλυτη επιτυχία, όταν κι έπεισαν την κοινωνία ότι θα καταργήσουν τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο (και υπέγραψαν και τρίτο μνημόνιο), ότι δεν θα επιτρέψουν στις τράπεζες να πάρουν τα σπίτια των κακόμοιρων πολιτών (επί ημερών Τσακαλώτου ήκμασαν οι ηλεκτρονικοί προϋπολογισμοί), ότι οι Έλληνες θα ζήσουν ζωή χαρισάμενη (υπερφορολογήθηκαν αγρίως με προφανή στόχο την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης για να νιώσουν άνετα οι παρίες με τα επιδόματα που μοίραζε ο κ. Τσίπρας).

Κάτι ανάλογο προσπαθούν να κάνουν και τώρα. Μέσω διαδικτύου μας έχουν ταράξει στο ψέμα. Μιλάμε ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας δεν τα έχει σκεφθεί. Οι Μινχάουζεν της Κουμουνδούρου δίνουν ρεσιτάλ, ανεξάρτητα εάν πολύ γρήγορα τους παίρνει χαμπάρι ο κόσμος.

Πάμε λοιπόν, να δούμε τα ψέματα της Κουμουνδούρου. Τα οποία πρώτα τα πλασάρουν μέσω των τρολ κι εν συνεχεία τα λένε και οι βουλευτές και τα στελέχη. Και δεν κάνουν πίσω ακόμη κι όταν γίνονται ρόμπα. Δηλαδή λαμβάνουν αποστομωτικές απαντήσεις την ώρα που λένε τις ανοησίες τους;

Ανακάλυψαν ότι τα έργα που διεξάγονται στον Ιερό Βράχο είναι τσιμέντωμα της Ακρόπολης

ΨΕΜΑ 1ον

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου διάφορα μικρομεσαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν ότι η Ακρόπολη τσιμεντάρεται. Οι περισσότεροι δεν έχουν περάσει ούτε από κάτω από την Διονυσίου Αεροπαγίτου, έστω και να πιουν καφέ. Κι όμως έχουν άποψη. Και ξαφνικά ανακάλυψαν τον αρχαίο πολιτισμό. Κι όταν έλαβαν την απάντηση, όχι μόνο από το υπουργείο και την αρμόδια υπουργό Λίνα Μενδώνη, αλλά και από τον Μανώλη Κορρέ ανέδειξαν την αμάθεια τους. Ο Μανώλης Κορρές έχει χαρακτηριστεί ακόμη και από τους ξένους επιστήμονες, ως «ο σιωπηλός φύλακας του Ιερού Βράχου». Και είναι αυτό που λένε αριστεία στην επιστήμη, καθώς από το 2018 χάρη στο τεράστιο επιστημονικό του έργο εξελέγη το 2018 (επί ΣΥΡΙΖΑ) ως τακτικό μέλος της Ακαδημίας.

Ούτε η απάντηση του Μανώλη Κορρέ δεν τους έκανε να νιώσουν ντροπή

Ο Μανώλης Κορρές, ως αρχιτέκτων με ειδίκευση στην αρχαία αρχιτεκτονική, έχει μοναδικά ανασυνθέσει το επίτευγμα ανέγερσης του Παρθενώνα των Κλασικών χρόνων και έχει αναπόφευκτα συνδεθεί με τη σύγχρονη «βιογράφηση» του διαχρονικού συμβόλου της Αθήνας. Έχει ταυτιστεί με τα αναστηλωτικά έργα της Ακροπόλεως κι έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρέτηση της αναστήλωσης των μνημείων του Ιερού Βράχου.

Και τι νοιάζει τους ΣΥΡΙΖΑιους τι είπε ο Κορρές. Λες και τον γνωρίζουν; Στα σχολεία, όπως είναι γνωστό ενδιαφέρονταν μόνο για τις καταλήψεις. Οπότε για όλα αυτά τα τρολ που προφανώς δεν γνωρίζουν ούτε το πώς να πάνε στην Ακρόπολη τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος. Απλά θεωρούν ότι με το να βγάλουν την ατάκα «ο Μητσοτάκης τσιμεντάρει την Ακρόπολη» θα στραφεί ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΨΕΜΑ 2ον

Το επόμενο ψέμα, που αυτό διακινείται με κάθε επισημότητα από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το Νάσο Ηλιόπουλο και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι δείγμα του πανικού, στον οποίο βρίσκεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου. Το ψέμα, λοιπόν, είναι ότι επειδή το ΕΣΥ δεν μπορεί να ανταποκριθεί ακυρώνει προγραμματισμένα χειρουργεία. Και ξαφνικά στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τόπο για να ασκήσουν αντιπολίτευση.

Έλα όμως, που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και αυτό διότι μέσα στην πρεμούρα για αντιπολίτευση δεν έδωσαν σημασία, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έβγαλε οδηγία, κάποια χειρουργεία, τα οποία δεν επείγουν- συνήθως ορθοπεδικά- να μην διεξάγονται για ασφάλεια των νοσηλευομένων. Και αυτό διότι έχει παρατηρηθεί ότι ασθενείς από όλο τον κόσμο που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από κάποια χειρουργεία νόσησαν από τον κορωνοϊό.

Ακόμη και ο Πολάκης δεν μίλησε για τα χειρουργεία που υποτίθεται ματαιώθηκαν και προτίμησε να φωτογραφηθεί έξω από το εργοτάξιο του Ελληνικού για να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν μπουλντόζες

Στην όλη ιστορία ο ΣΥΡΙΖΑ λησμόνησε την οδηγία του ΠΟΥ και κατηγορεί την κυβέρνηση. Επίσης λησμόνησε στην κριτική του ότι διεξάγονται κανονικά και όλα τα κρίσιμα χειρουργεία, αλλά και τα επείγοντα. Μέχρι και ο Πολάκης αντί να ασχοληθεί με τα χειρουργεία, πήγε έξω από το εργοτάξιο του Ελληνικού, φωτογραφήθηκε για να αναδείξει ότι δεν υπάρχουν μπουλντόζες.

Κι όπως γράφουν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όταν έχει αντέξει στην διακυβέρνησης Τσίπρα, τότε έχεις ανοσία και δεν φοβάσαι τίποτα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα