Το στοίχημα του Καρυπίδη

Sports παρασκήνια

Ο Άρης τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αναμφισβήτητα αγωνιστικά συγκαταλέγεται στους ισχυρούς του ποδοσφαίρου μας, καθώς εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία περίοδο διέγραψε εξαιρετική πορεία στο κύπελλο.

Με την ισχυροποίηση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ τη νέα σεζόν και με δεδομένη την ισχύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ο Άρης δύσκολα θα βάλει τον πήχη και πάλι τόσο ψηλά. Ο Χέρμαν Μπούργος ναι μεν έχει φτιάξει ομάδα, αλλά πάντα τα υλικά παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης αποδυναμώθηκαν σημαντικά. Με την αποχώρηση των Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα είναι γεγονός ότι δημιουργούνται κενά στην ομάδα, τα οποία πρέπει να καλυφθούν. Πρόκειται για παίκτες πρώτης γραμμής. Αν σε αυτούς προστεθεί και η μεγάλη απώλεια του Καμαρά που οδηγείται στον Ολυμπιακό, τότε ο Θόδωρος Καρυπίδης θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο στοίχημα

Ν’ αναπληρώσει το έμψυχο δυναμικό και μάλιστα να δώσει βάθος, ώστε ο Άρης να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Τα ανταλλάγματα (πέντε εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό συν τον Λοβέρα) για τον Καμαρά, θα πρέπει να επανεπενδυθούν και μάλιστα στις σωστές επιλογές.

Χρόνος δεν υπάρχει, καθώς ο Άρης δεν πρέπει να την πατήσει στην Ευρώπη, από υποδεέστερους αντιπάλους. Πρέπει η ομάδα να βοηθηθεί από το πρώτο παιχνίδι και αυτό δεν είναι εύκολο, όσο ικανός και αν είναι ο προπονητής. Συνεπώς οι μεταγραφικές επιλογές της ομάδας της Θεσσαλονίκης, πρέπει να υλοποιηθούν χθες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα