Οι καραβιές με τους Ζαμπάδες χρυσοπληρώθηκαν, ενώ Λύρατζης και Τσιγγάρας ήταν στο περίμενε…

Sports παρασκήνια

Οι καραβιές ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό και μάλιστα χρυσοπληρωμένων προκαλούν προβλήματα στις ομάδες. Γιατί όσοι είναι χαμηλόμισθοι και προσφέρουν πολλά περισσότερα, ενοχλούνται, δημιουργούνται μουρμούρες και ακολουθούν εκρήξεις που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Γιατί αν σε λένε Τσιγγάρα ή Λύρατζη και βλέπεις πως κάποιος Ζαμπά παίρνει και ξαναπαίρνει ευκαιρίες κι έχει βασιλικό συμβόλαιο, ενώ εσύ εισπράττεις ψίχουλα, πόσο να σκύβεις το κεφάλι;

Ο Ζοσέ Μπότο έχει εντοπίσει το πρόβλημα και απαίτησε την αναπροσαρμογή των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών που πλέον έχουν καθιερωθεί. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος Χάρης Τσιγγάρας αμείβεται με 145.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο Καβαλιώτης μπακ Λευτέρης Λύρατζης με 65.000. Οι δύο 22χρονοι θα επιβραβευτούν για την προσφορά τους και θα δώσουν ακόμη περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Ο Τσιγγάρας είχε κάνει πέρυσι 28 ματς, ενώ ο Λύρατζης 27, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της περιόδου ήταν παραγκωνισμένοι. Με την αξία και την προσπάθειά τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου, ενώ επιτέλους θα γίνει η αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους που καθυστέρησε υπερβολικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα