Το VAR δεν θεραπεύει… πάσα νόσο και πάσα μαλακία!

Για το VAR τα έγραψε αναλυτικά η «Α» στο προηγούμενο φύλλο της, ότι δεν είναι πανάκεια που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι, είδατε τι έγινε στο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ευαγγέλου, παιδί της… εξυγίανσης, έδωσε φάουλ στο κανονικό γκολ του Αστέρα. Τέτοιες, όμως, περιπτώσεις δεν… προβλέπονται από το VAR. Η φάση είναι ως μη γενόμενη.

Σφύριξε ο Ευαγγέλου, τέλος. Ό,τι έγινε μετά, είναι σα να μην έγινε.

Ο χειριστής του VAR δεν θα μπορούσε να ξαναφέρει τη φάση πίσω; Όχι βέβαια! Να κάνουμε και μία πρόβλεψη: Επειδή σερβιρίστηκε το VAR ως εργαλείο που θεραπεύει πάσα νόσον, θα έχουμε περισσότερα προβλήματα του χρόνου.

Το VAR ούτε πάσα νόσον θεραπεύει, ούτε πάσα μαλακίαν…

Νοίκιασαν το VAR, να νοίκιαζαν και τους χειριστές…

Την Κυριακή θα τοποθετηθεί το VAR στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Ωραία. Κατ’ αρχάς, πόσο θα πάει το μαλλί; Πόσο θα το πληρώσει η ΕΠΟ; Διότι το νοίκιασε για τον τελικό, δεν υπέγραψε καμία σύμβαση.

Για την ιστορία, θα στοιχίσει 14 μίλιονς από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων. Το δεύτερο είναι ότι θα το δουλέψουνε ο Τζήλος με τον Κομίνη. Τον γνωστό Αρτινό διαιτητή, από τα μέρη του πρωθυπουργού μας.

Κι αφού το δουλέψουνε μια φορά, θ’ αποκτήσουν τόσο τεράστια εμπειρία, που θα μπορούν να το κάνουν και στον τελικό. Καμία σωτηρία. Και γιατί δεν νοικιάζανε και χειριστές, παρά μόνο το μηχάνημα;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα