Το VAR κόλλησε κορωνοϊό στο Ηράκλειο; «Εδώ και τώρα» να δώσουν την σύμβαση Πιερρακάκης, Αυγενάκης,

Το VAR κόλλησε, σου λέει, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Γιατί κόλλησε; Δεν ήταν καλή η οπτική ίνα; Είχε πέσει το internet; Είχε κρασάρει ο υπολογιστής; Τίποτα απ όλα αυτά. Η εφαρμογή χάλασε. Η εφαρμογή της MediaPro.

Κι ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε ανακοίνωση κατά τη εταιρίας. Μάλιστα. Αλλού, όμως είναι το θέμα. Στη σύμβαση που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ρήτρες σε περίπτωση που κολλήσει το εργαλείο; Καλές οι ανακοινώσεις του Κλάτυ, αλλά αυτό θέλουμε να μάθουμε.

Η «Α», βέβαια, όπως και η iapopsi.gr το έγραψαν πριν από κάνα μήνα περίπου, ότι το VAR είναι «σαπάκι». Καθαρά πράγματα. Άπαξ και τις γραμμές τις βάζει ο άλλος με το χέρι, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Και τώρα, κολλάει, σου λέει. Να δώσουν τη σύμβαση εδώ και τώρα ο Πιερρακάκης με τον Αυγενάκη.

Να δούμε αν υπάρχει ρήτρα. Καθαρές κουβέντες, που λέει κι ο Μητσοτάκης. Ο λαός πλήρωσε το VAR κι όχι οι ΠΑΕ, και πρέπει να μάθει τι έκαναν η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και ο Νικολάκης ο Παππάς. Το αφήνουμε στην άκρη που το μηχάνημα πληρώθηκε με 14 μιλιόνια, ενώ σε άλλες χώρες στοίχισε τα μισά και το πλήρωσαν οι ομάδες.

Το αφήνουμε που ο «εδώ Παππάς, εκεί ο Παππάς» το αγόρασε κολοβό χωρίς τη γραμμή του VAR. Και το ερώτημα είναι το εξής: Αν ξανακολλήσει, τι θα γίνει; Θα βγάλει πάλι ανακοίνωση ο Κλάτυ και καθαρίσαμε;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα