Τον 20αχρονο… Φορτούνη της Γουϊνέας, Αγκιμπού Καμαρά «έκλεψε» ο Ολυμπιακός από τη Λιλ! (video)

Τον Αγκιμπού Καμαρά έφερε στον Πειραιά ο Ολυμπιακός και σήμερα υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Είναι ένας παίκτης, τον οποίο «έκλεψε» κάτω από τη… μύτη της Λιλ, στην οποία ανήκε ο παίκτης, αλλά τον έχασε!

Συμπατριώτης του Μαντί Καμαρά είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Από την Γουϊνέα κατάγονται και οι δυο. Είναι 20 ετών, παίζει με το «10» στην πλάτη και αν έπρεπε να τον παρομοιάσουμε με κάποιον, αυτός θα ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Στην θέση αυτή αγωνίζεται. Προφανώς και έπαιξε ρόλο στον ερχομό του ο Μαντί Καμαρά.

Ο Καμαρά πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την Τρίτη 22 του μήνα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και θα ολοκληρωθεί και τυπικά μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές «κλοπές» που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι για 4 χρόνια, με τις απολαβές του παίκτη να είναι επιπέδου Σισέ, Καμαρά και Μπα, όταν αποκτήθηκαν από τη Β’ Γαλλίας. Δηλαδή πολύ χαμηλές. Καθώς και ο Αγκιμπού πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα