Τον αποτυχημένο στην Σαχτάρ Ζοζέ Μπότο έφερε ο Ιβάν και… πανηγυρίζει

Χαμός στον ΠΑΟΚ. Πήρε τεχνικό διευθυντή τον Ζοζέ Μπότο τον Πορτογάλο. Τεράστια μεταγραφή του Ιβάν Σαββίδη. Θα τον βάλει να παίξει δίπλα στον Ζίφκοβιτς ο Λουτσέσκου; Τρελαίνεσαι, ρε, μάστορα, άπαξ κι ακούς για βόμβα μεγατόνων, ο τεχνικός διευθυντής.

Ο Μπότο είχε συμβόλαιο με την Σαχτάρ μέχρι το καλοκαίρι του ’22. Γιατί τον άφησαν να φύγει οι Ουκρανοί, άπαξ κι ήτανε ευχαριστημένοι μαζί του; Ερώτηση κάνω.

Γράφει το Σαββιδοτεχνείο, ότι από την στιγμή που το αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης ο πολυχρονεμένος να πάρει, όλα έγιναν. Μάλιστα. Δηλαδή, εξαγόρασε από τους Ουκρανούς το συμβόλαιο του Μπότο; Τι ακριβώς, έκανε;

Εγώ θα σου πω, μάστορα. Ο Ζοζέ απέτυχε στην Σαχτάρ εφέτος και γι αυτό, τον ξαποστείλανε τον Πορτογάλο. Να σου θυμίσω, ότι στον όμιλο του Champions League η Σαχτάρ έπαιζε με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Ίντερ και την Σερίφ Τίρασπολ του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού. Και τι θέση πήρε στην βαθμολογία; Την τελευταία, μάστορα.

Η Σαχτάρ του μέγιστου και τρανού Ζοζέ Μπότο έχασε 2-0 από την Σερίφ στην Μολδαβία και έφερε 1-1 στην έδρα της. Ποιος Μπότο και παπαριές. Τον σούταραν κανονικά οι Ουκρανοί. Γλίτωσαν και τα λεφτά από το συμβόλαιο. Μια χαρά έκανε στην Σαχτάρ το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα