«Τον κ. Φουρθιώτη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου» ξεκαθαρίζει ο Γ. Γεραπετρίτης

Πώς σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον Μ. Φουρθιώτη

Θέση για μια ακόμη φορά πήρε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης για την σχέση του με τον Μένιο Φουρθιώτη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ στη ζωή του μαζί του.

«Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη» επεσήμανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ερωτηθείς για τα SMS που αντήλλασσαν και έχει δημοσιεύει ο Μένιος Φουρθιώτης, επέμεινε πως «τα μηνύματα είναι τυπικά, δεν δείχνουν οικειότητα και αναφέρονται σε θέματα για τον σταθμό που εκπροσωπεί. Όταν έρχονται αναφορές στη Διοίκηση, θα πρέπει να απαντώνται».

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως όλα τα αιτήματά του είχαν απορριφθεί, ενώ συμπλήρωσε πως η «ίδια η Διοίκηση, όταν διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες στα όσα δήλωνε, διαβίβαζε τον φάκελο για έλεγχο από τον ΣΕΠΕ και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και ακολούθως κατατέθηκε στον Εισαγγελέα».

Αναφορικά με τη φύλαξη που απολάβανε ο υπόδικος από αστυνομικούς, είπε πως το «κάθε αίτημα αξιολογείται από μια ειδική επιτροπή της Αστυνομίας».

«Δεν θα μπορούσα εγώ να αξιολογήσω ποιος έχει κίνδυνο ζωής. Όταν προέκυψαν όλα αυτά τα ζητήματα, υπήρξαν γρήγορα αντανακλαστικά, που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που τηρεί καταγγέλλοντας «πολιτική υιοθεσία» του Μένιου Φουρθιώτη για να πληγεί η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα