Τον πρόλαβαν πριν αυτοκτονήσει στο Χαλάνδρι

Πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ανδρών της Άμεσης Δράσης χθες στο Χαλάνδρι.

Όπως έκανε γνωστό ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστος Μπαλάσκας, χθες Σάββατο το μεσημέρι περιπολικό έλαβε σήμα από το επιχειρησιακό κέντρο να μεταβεί στο Χαλάνδρι. Εκεί ένας 57χρονος είχε αφήσει στα παιδιά του ιδιόχειρο σημείωμα που ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει. Ο άντρας αυτός είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και τον έψαχναν εναγωνίως τα δύο του παιδιά.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα παιδιά του και τη σύζυγο μία φωτογραφία του και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Σε λιγότερο από 45 λεπτά, μετά από αναζητήσεις στην περιοχή, το περιπολικό εντόπισε τον άνδρα λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

«Ο άνδρας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου τον παρέλαβαν τα δύο του παιδιά. Τα ευχαριστήρια λόγια των δύο παιδιών του παραλίγο αυτόχειρα συγκίνησαν πολύ το πλήρωμα του περιπολικού το οποίο αν και πολύ έμπειρο λύγισε μπροστά στα λόγια ευγνωμοσύνης των δύο γιών του και της γυναίκας του. Αυτό είναι το κοινωνικό έργο της ΕΛ.ΑΣ. Δεν είμαστε μόνο για καταστολή όπως θέλουν μερικοί να μας κατηγορούν. Μπράβο στους συναδέλφους μου για τις απόλυτα σωστές και μεθοδικές τους ενέργειες οι οποίες έσωσαν μία ζωή», ανέφερε ο Χρήστος Μπαλάσκας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα