Τώρα ο Ζιντάν υπολογίζει και τον Μπέιλ

Τα γύρισε στην υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τόσο τον Ουαλό, όσο και τον Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ζιντάν, όφειλε να προετοιμάσει την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση με τη Θέλτα, είδε τους Χάμες και Μπέιλ να προπονούνται κανονικά και έκανε λόγο για ρόστερ στο οποίο βρίσκονται όσοι έχει θελήσει αλλά και όσοι είναι χαρούμενοι με την παρουσία τους στον σύλλογο!

«Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Έχω τους καλύτερους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου. Πορεύομαι με ό,τι έχω. Έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που είναι αρμόδιος για τις μεταγραφές κι αυτή τη στιγμή λέω ότι έχω τους παίκτες που θα ήθελα να έχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους. Ξέρω πως όσοι βρίσκονται στην ομάδα μας, είναι χαρούμενοι» είπε ο «Ζιζού», που όταν ρωτήθηκε για τους Μπέιλ και Χάμες είχε να πει:

«Ο Χάμες είναι καλά, έτοιμος και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ο Μπέιλ ήταν να φύγει αλλά είναι μαζί μας ακόμα και τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν και τον υπολογίζω κανονικά όπως τους υπόλοιπους. Έχει συμβόλαιο και είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδας μας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Μακάρι όλοι να με δυσκολέψουν στις επιλογές μου για την 11άδα».

Διαβάστε επίσης