Τουρκάλα έριξε φάπα στον σύζυγό της γιατί είπε ότι θα ψηφίσει Ερντογάν

«Συζυγικός καυγάς» στον αέρα, για τις εκλογές στην Τουρκία

Viral έχει γίνει στην Τουρκία η στιγμή που σύζυγος ρίχνει φάπα στον άντρα της όταν δημοσιογράφος τον ρωτάει τι θα ψηφίσει κι εκείνος απαντάει «Ερντογάν».

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και η πόλωση μεγαλώνει. Με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών να έχει για τις 14 Μαΐου, το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στην γείτονα χώρα. Υπό τη σκιά των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τη χώρα, η μάχη των εκλογών προμηνύεται κρίσιμη, χωρίς δεδομένο νικητή.

Ένα στιγμιότυπο, χαρακτηριστικό της πόλωσης που επικρατεί, δείχνει τη στιγμή που ένας ρεπόρτερ πραγματοποιεί γκάλοπ εκλογών στο δρόμο, στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής. Σε ένα σημείο συναντάει ένα ζευγάρι και θέτει το ρώτημα, τι θα στηρίξουν στις εκλογές.

Ο άντρας απαντάει, χωρίς δεύτερη σκέψη «Ερντογάν». Αυτό που ακολουθεί όμως μάλλον ούτε αυτός δεν το περιμένει, καθώς πετάγεται η σύντροφός του και φωνάζει «Κιλιτσντάρογλου» και του ρίχνει και μία φάπα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου.

Τελευταία δημοσκόπηση κατέδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των Τούρκων λένε ότι η κυβέρνηση του AKP είναι υπεύθυνη για τον υψηλό αριθμό νεκρών και τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού που συγκλόνισε χώρα, γεγονός που θα μπορούσε να έχει σοβαρό πολιτικό αντίκτυπο στις εκλογές και την άλλοτε αδιαμφισβήτητη επικράτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του κόμματός του, AΚP.

Mε βασικό αντίπαλο και διεκδικητή τον ηγέτη του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, οι Τούρκοι ψηφοφόροι καλούνται σύντομα να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα