Τους έδιωξαν οι “πρασινοφρουροί”… Την τύχη του ποδοσφαίρου θα έχει και το μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ έπαιξε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι έχασε 71-78.

Εμείς δεν θα σταθούμε στις απουσίες του Μποχωρίδη και του Τζάκσον. Το θέμα είναι ένα και μοναδικό. Αυτοί που έδιωξαν τον Γιαννακόπουλο από τον Παναθηναϊκό, ας λουστούν την νέα κατάσταση.

Όλοι αυτοί που μαζευόντουσαν έξω από το σπίτι του Γιαννακόπουλου και τον απειλούσα, τον έβριζαν αυτόν και την οικογένειά του, ας βάλουν τώρα την ουρά στα σκέλια. Να χάνουν από τον πολύ κακό Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ και εύκολα.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Γιαννακόπουλο στην euroleague έχει μικρό ταβάνι. «Βρίσκουν» όλοι οι παίκτες για να το περάσουν. Κι ο προπονητής Βόβορας, επίσης. Τι θέση θα είχαν όλοι αυτοί στα μεγαλεία του παρελθόντος;

Η παρουσία του Γιαννακόπουλου ήταν πάντα ένα εχέγγυο ψυχολογικής ασφάλειας στους παίκτες. Έφυγε, τέλος. Τον «έφυγαν» για την ακρίβεια.

Είναι οι ίδιοι αυτοί που έδιωξαν τους Βαρδινογιάννηδες (τον Τζίγγερ) από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και ο – για πολλούς – πιο ιστορικός σύλλογος της χώρας, έπεσε στα βράχια. Είναι αυτοί οι ίδιοι του χθες, που αναπαράγονται.

Τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τον χτύπησε η πανδημία της ανυποληψίας από τότε που έφυγαν οι Βαρδινογιάννηδες. Ας ετοιμαστούν όλοι αυτοί οι καιροσκόποι «φανατικοί» να υποστούν τα ίδια και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που έδιωξαν τον Γιαννακόπουλο.

Η ζωή εκδικείται. Ας ετοιμαστούν να βιώσουν την δυστυχία, όπως στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου στη Super League 1. Ας την βγάλουν τώρα με Βόβορα και Πογιάτος…

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα