Τους “στράβωσε” ο Έλον Μασκ στο Σαν Φρανσίσκο: Αναγκάστηκε να «κατεβάσει» την πινακίδα «Χ»

Το «Χ» είχε προκαλέσει αντιδράσεις για τα τεράστια ενοχλητικά φώτα

Τέσσερις ημέρες κράτησε μόνο η νέα, τεράστια πινακίδα με το «Χ» που έβαλε πανηγυρικά ο Έλον Μασκ πάνω από τα γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.

Η πινακίδα προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, καθώς οι λάμπες φώτιζαν εκτυφλωτικά τη νύχτα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων και την παρέμβαση των αρχών.

Σήμερα, βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι η πινακίδα απομακρύνθηκε από το κτήριο.

Κινδύνευε με βαριά πρόστιμα

Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας δεν πήρε καμία άδεια για να τοποθετήσει τη νέα πινακίδα στη θέση της παλιάς με το εμβληματικό πουλί του Twitter και κινδύνευε με βαριά πρόστιμα.

Ο Έλον Μασκ, που εξαγόρασε το Twitter τον Οκτώβριο Οκτώβριο του 2022 έναντι 44 δισ. δολάρια, ανακοίνωσε πρόσφατα τη μετονομασία της πλατφόρμας σε «Χ» προσθέτοντας ότι τα γραφεία θα παραμείνουν στο Σαν Φρανσίσκο.

«Όμορφο Σαν Φρανσίσκο, αν και οι άλλοι σε εγκαταλείπουν, εμείς θα είμαστε πάντα φίλοι σου», είχε ο Μασκ σε ανάρτησή του.

Όμως, το Σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι δεν έδειξαν φιλικές διαθέσεις, καθώς πολλοί κατέγραψαν σε βίντεο την τεράστια πινακίδα να αναβοσβήνει έντονα με ορισμένους να επικρίνουν τα ενοχλητικά φώτα της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα