Τραγωδία στη Χίο: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 19χρονου παιδιού

Συνελήφθη ο μηχανικός που είχε τοποθετήσει τη μπασκέτα που αφαίρεσε τη ζωή από το άτυχο παιδί

Τη Χίο αλλά και το πανελλήνιο συγκλόνισε ο θάνατος του 19χρονου Σταύρου, όπου τα μεσάνυχτα τη Κυριακής (04/08)  μία μπασκέτα έκοψε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το βασικό αίτιο της τραγωδίας ήταν ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο είχαν τοποθετήσει μηχανικοί της Χίου τη μπασκέτα.

Η τραγική φιγούρα της μητέρας του 19χρονου

Τραγική ήταν η φιγούρα της μητέρας του 19χρονου αγοριού όπου μέσα από την θλίψη της κατάφερε να πει λίγες κουβέντες για το χαμό του παιδιού της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η άτυχη γυναίκα από την Αθήνα πρόφτασε να πει ότι ειδοποιήθηκε για την τραγωδία από έναν φίλο του. «Μου είπε ότι έχει πέσει η μπασκέτα επάνω στο κεφάλι του» προσέθεσε η μητέρα.

Το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, στο γήπεδο μπάσκετ της Χίου, επισκέφθηκαν φίλοι του 19χρονου για να αφήσουν λουλούδια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα. Από αυτά ξεχώρισε το ποίημα μιας στενής του φίλης του η οποία έγραψε τα εξής:

«Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δε πονάς. Δε κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του.

Η σύλληψη του μηχανικού που τοποθέτησε τη “φονική” μπασκέτα

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση του φρικιαστικού θανάτου στη Χίο είναι η σύλληψη ενός μηχανικού, ο οποίος φέρεται ότι ήταν αρμόδιος για το συγκεκριμένο γήπεδο μπάσκετ, την περίοδο που υπηρετούσε στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Ομηρούπολης. Ο ίδιος, ωστόσο, από την πλευρά του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με το έργο.

 

 

Διαβάστε επίσης