Τρέχουν και δεν φτάνουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για τη φανέλα χωρίς το εθνόσημο

Σάλος στα Social Media έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αντίθεση με όλη την ελληνική ομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη φορούν μπλουζάκια με το σήμα των χορηγών τους, αλλά χωρίς το εθνόσημο!

Αυτό συμβαίνει γιατί η ΔΟΕ έχει δώσει άδεια στους τενίστες να αγωνίζονται με μπλουζάκια των χορηγών τους, που στην προκειμένη περίπτωση, και για τους δύο Έλληνες, είναι η Adidas.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη όταν δεν αγωνίζονται φορούν τις στολές της ελληνικής αποστολής που έχουν το εθνόσημο.

Όμως, άλλοι τενίστες που παίρνου μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες (όπως ο Τζόκοβιτς και η Οσάκα) είχαν συνεννοηθεί με τους χορηγούς τους και φρόντισαν να ράψουν το εθνόσημο της πατρίδας τους.

Κάποιοι άλλοι, όπως ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρα, αλλά και ο Ζβέρεφ και η Μουγκουρούθα παίζουν χωρίς το εθνόσημο.

Τι συνέβη με Σάκκαρη και Τσιτσιπά…

Η Ελληνική Ομοσπονδία τένις δεν ενημέρωσε τον αθλητή και την αθλήτρια να ζητήσουν από τους χορηγούς τους, να ετοιμάσουν μπλουζάκια με το εθνόσημο ή με την αναγραφή Hellas στο πίσω μέρος και έτσι κατέβηκαν στους αγώνες μόνο με τα ρούχα των χορηγών τους. Μάλιστα ο Τσιτσιπάς  επέλεξε μία μπλε μπλούζα για να ταιριάζει με τα χρώματα της Ελλάδας.

Μετά, όμως, τον πρώτο αγώνα του Τσιτσιπά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η ΕΟΕ ενημέρωσε τους δύο αθλητές να τοποθετήσουν το εθνόσημο και τη λέξη Hellas επάνω στα ρούχα τους.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο παιδιών, η εταιρεία… τρέχει τώρα για να ετοιμάσει τα νέα outfits με το εθνόσημο και τη λέξη Hellas και (λογικά) θα τα δούμε από αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΟΕ  είναι αρμόδια για την επίσημη ενδυμασία της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό, στις προπονήσεις και στις μετακινήσεις αλλά όχι στην αγωνιστική εμφάνιση…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα