Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας στον ελληνικό τελικό του «Survivor 3» (βίντεο)

Η τελευταία αποχώρηση θα γίνει με Τούρκο παίκτη

Το «Survivor 3» ετοιμάζεται να κάνει φινάλε σε μερικές ημέρες, και οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό έχουν γίνει πλέον γνωστοί, μετά από την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας.

Η «μαύρη ομάδα» ηττήθηκε με 3-2 και στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, πράγμα που σήμαινε πως αυτόματα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει περάσει απευθείας στον τελικό, πράγμα που σημαίνει πως στην τελευταία ελληνική αποχώρηση, θα έφευγε είτε ο Παναγιώτης, είτε η Δήμητρα (η τελευταία αποχώρηση θα γίνει με Τούρκο παίκτη).

«Δυο φορές έφτασα στη πηγή και δεν ήπια νερό. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Κρατάω τις καλές στιγμές από το παιχνίδι. Θέλω να πω στην ομάδα και στον εαυτό μου ένα συγνώμη, γιατί εδώ και δύο εβδομάδες ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να αποδώσω όπως θα ήθελα. Έχω ευθύνη», είπε ο Παναγιώτης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τον διακόπτει, λέγοντας πως δεν πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του επειδή αρρώστησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα