Τρία χρόνια από το “ντου” του Ιβάν με το πιστόλι, πέντε αναβολές της δίκης (video)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σήμερα στην Τούμπα. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την μπούκα του Ιβάν με την μπιστόλα στο γήπεδο, τον Μάρτιο του 2018. Δυο μηνάκια θέλει ακόμα ο Ιβάν και ξετιμωρείται. Σαν τους φαντάρους με τις τσατσάρες που σπάνε τα δοντάκια κάθε μέρα μέχρι ν’ απολυθούν, μετράει τις μέρες. Και πρόστιμο εκατό χιλιάρικα είχε φάει.

Τρία χρόνια κόκκινο είχε φάει από την αθλητική δικαιοσύνη. Εκτός γηπέδων. Πέρασαν οι μέρες σαν νεράκι ρε φίλε. Αλλά με την ποινική δικαιοσύνη, τι γίνεται μάστορα; Κανένας δεν ξέρει. Πέντε αναβολές . Ούτε μία, ούτε δυο. Ήταν να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου του ’18 και μετά από τέσσερις αναβολές, πάει για την 14η Μαϊου του ’21.

Κάθεσαι και διαβάζεις γιατί έγινε η τελευταία αναβολή, τον περασμένο Οκτώβριο. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ιβάν προσβλήθηκε από κορωνοϊό, σου λέει. Καλά να είναι το παλικάρι, μακάρι να τον ξεπέρασε. Δεν είναι για να παίζεις μ’ αυτά τα πράγματα.

Όταν, όμως, προσβλήθηκε ο Λοβέρα από κορωνοϊό, οι Σαββιδοτέχνες γράφανε ότι είναι μαϊμού, για να μην παίξει ο Ολυμπιακός. Το αφήνουμε αυτό.

Κι άντε, ο πληρεξούσιος έπαθε κορωνοϊό. Αλλού είναι η πλάκα. Η αναβολή δόθηκε γιατί οι γραμματεία στα δικαστήρια είχε σχολάσει, σου λέει και δεν γινότανε να γίνει δίκη χωρίς. Δεν γινότανε να καθίσουν υπερωρίες.

Άλλος λόγος είναι ότι δεν παρέστη ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ, ούτε ο εκπρόσωπος της NOVA, ούτε ο διαιτητής Κομίνης, ούτε οι αστυνομικοί, γιατί τους είχε στείλει σε εκπαίδευσης ο Χρυσοχοϊδης. Σιγά, μην άφηναν την εκπαίδευση, να τρέχουν στα δικαστήρια, να καταθέσουν κατά του Σαββίδη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα