Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι ένα από τα πρόσωπα του “Break Point” που θα μεταδοθεί από το Netflix. Σε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε αναφέρεται στους στόχους του μακριά από το τένις.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς τονίζει ότι θέλει να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο: “Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου που θα είμαι στάσιμος και δεν θα αναπτύξω τον εαυτό μου μέσα από εμπειρίες. Έχω έναν φόβο μη χάσω αυτή την ευκαιρία και δεν θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις μου. Η ζωή είναι για περιπέτειες, η ζωή είναι για να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ευρύτερη, μια μεγαλύτερη αυτοκρατορία από το τένις. Έχω εξερευνήσει το κομμάτι της δημιουργίας ταινιών και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και το ποιες ιστορίες θέλω να πω. Η μουσική επίσης μου έχει επιτρέψει να εκφράσω κάτι διαφορετικό.

Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο, είναι να βγείτε από τη βολή σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα