Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: “Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου”

Απίστευτα λόγια θαυμασμού είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη διάρκεια της απονομής των επάθλων για το όπεν της Μαδρίτης.

Ο Σέρβος τενίστας εκθείασε τον Έλληνα φιναλίστ και μίλησε μάλιστα στα ελληνικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα ωραία του λόγια. Είσαι σίγουρα ο νέος σταρ του τένις με λαμπρό μέλλον. Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου! Αυτό που θέλω να πω είναι για την προσωπικότητά σου και την οικογένειά σου. Σε ξέρω από πολύ μικρό. Ευχαριστώ φίλε!»

Από την άλλη πλευρά ο Τσιτσιπάς τόνισε νωρίτερα ότι ο Τζόκοβιτς αποτελεί έμπνευση για τον ίδιο αλλά και για τους νεότερους τενίστες. 

«Μας εμπνέεις με αυτά που κάνεις. Το άξιζες. Ήταν σπουδαία η αποδοσή σου. Ευχαριστώ τους διοργανωτές και την οργανωτική επιτροπή. Συχγαίρω την ομάδα του Νόβακ. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου. Τον κόσμο που ήρθε. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για εσάς. Εκτιμάτε το τένις και είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε αυτό το περιβάλλον. Ξέρετε να βλέπετε τένις και δεν είναι εύκολο να βρεις κοινό να ξέρει τι βλέπει. Ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου», ε΄κιπε από το μικρόφωνο ο Τσιτσιπάς, που με τη 2η θέση στην ισπανική πρωτεύουσα γίνεται πλουσιότερος κατά 600.000 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης