Τζώρτζογλου: «Ο Αυγενάκης κάνει κακό στον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στη “Δίκη στο Open”, χαρακτήρισε «ναρκοθέτη» τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη γιατί όπως τόνισε «αυτά που κάνει συμβαίνουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα» ενώ καυτηρίασε τα όσα γίνονται με το μητρώο.

Αργότερα ο κ. Τζώρτζογλου υποστήριξε ότι «ο κ. Αυγενάκης κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό γιατί οι περισσότεροι φίλαθλοι λένε ότι είναι πανάξιος πρωταθλητής, έχει την καλύτερη ομάδα και έναν πρόεδρο ο οποίος έχει δώσει ευρωπαϊκό προφίλ στην ομάδα και έρχεται αυτός ο άνθρωπος να της χαμηλώνει την αξία και να δημιουργεί τοξικότητας με όλα αυτά που κάνει. Όλη η Ελλάδα λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής σε ένα περιβάλλον που τον σπρώχνει ο Αυγενάκης. Νομίζω ότι το κατανοεί και απορώ πώς το επιτρέπει ο κ. Μαρινάκης».

Ακολούθως μίλησε για την ΕΠΟ και είπε «ότι σίγουρα κάνει λάθη. Αλλα τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε με τον κ. Γραμμένο, είτε τον κ. Δημητρίου, είτε τον κ. Μπαλτάκο έχει κάνει βήματα. Είτε λόγω των ξένων διαιτητών, είτε των ξένων αρχιδιαιτητών είτε λόγω του VAR δεν μπορούμε να πούμε ότι αλλοιώνονται τα πρωταθλήματα. Έχουμε τα τελευταία 5 χρόνια τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές που αυτό κάτι σημαίνει. Πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και τρία ο Ολυμπιακός, πανάξια επαναλαμβάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα