Β.Κωστέτσος: Στα «μαχαίρια» με επώνυμη κυρία

 

Στα μαχαίρια είναι η Τόνια Φουσέκη, διοργανώτρια της AXDW και ο Βασίλειος. Συγκεκριμένα η Τόνια Φουσέκη δήλωσε τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο.

Η Τόνια Φουσέκη δήλωσε πως και η ίδια είχε ζητήσει το Ηρώδειο για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του brand Zeus + Dione αλλά δεν της δόθηκε και αποκάλυψε πως ο Βασίλειος Κωστέτσος χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια πρόταση και κατάφερε να πάρει τον χώρο για την παρουσίαση της κολεξιόν του.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε: «Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική, γιατί την βρίσκω λίγο ανιστόρητη. Θα έπρεπε να γνωρίζει την ιστορία του Βασίλειου Κωστέτσου».

Η Τόνια Φουσέκη, όταν ρωτήθηκε εκ νέου, δήλωσε τα εξής:

«Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, δεν χαρακτήρισα κανέναν. Χαίρομαι που μπόρεσε να αναδείξει τη δουλειά του εκεί. Εφόσον του δόθηκε η ευκαιρία καλά έκανε. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Κωστέτσο. Αυτό που είπα είναι ότι εμείς για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτόν τον χώρο δουλέψαμε πολύ καιρό, για να ανοίξουμε την πόρτα του υπουργείου Πολιτισμού, του ΚΑΣ, για να μας δώσουν αυτή την έγκριση και κάποιος άλλος βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το έκανε. Θέλαμε να βάλουμε έναν σχεδιαστή να είναι αντάξιος αυτού του χώρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα