Βαμβακούλας: «Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε τέσσερις παίκτες. Kάποιοι είναι παλαίμαχοι»

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες αλλά κάποιοι είναι παλαίμαχοι» είπε ο Νίκος Βαμβακούλας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 .

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι ο Δικέφαλος στηρίζεται σε τέσσερις παίκτες και οι άλλοι είναι παλαίμαχοι…

Ο «Τιραμόλα» σχολίασε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και νομίζω είναι μια και δύο κλάσεις πιο πάνω από τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες αλλά κάποιοι είναι παλαίμαχοι. Αν μπορούν να παίξουν τέτοιοι παίκτες γιατί να μην παίξουν οι Έλληνες. Ένας παίκτης εκεί στο κέντρο είναι αργός…»
Και αμέσως μετά πρόσθεσε ως προς την έκβαση του αποψινού ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός θα χάσει από τον κακό του εαυτό όχι από κάτι άλλο. Μόνο την κακή του ημέρα μπορεί να φοβάται. Ο ΠΑΟΚ είναι ο Τζόλης, ο Ζίβκοβιτς, ο Ελ Καντουρί και ο Γιαννούλης. Οι άλλοι είναι τόσο αργοί που δεν νομίζω να ξαναείχε παρόμοιους. Όταν δεν δίνεις χρήματα για να πάρεις παίκτες, δεν γίνεται. Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν παίζουν κάποιοι παίκτες θα μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ; Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες. Να ξεκινήσω από τον Σα που βγαίνει και σε ξεκουράζει. Ο άλλος του ΠΑΟΚ βγαίνει με  μπουνιές σαν τον πυγμάχο. Δεν δουλεύει. Όταν βγαίνει πρέπει να υπάρχει ίσκιος και να ξεκουράζει την ομάδα. Να λειτουργεί ως τέντα».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα