Βάρκιζα: Η νύχτα έγινε μέρα στο Ribas με κόντρες, καπνογόνα και… ΜΑΤ (video)

Τρεις κλούβες των ΜΑΤ χρειάστηκε να παρέμβουν για να διαλύσουν το πλήθος - Πολύ μεγάλη η χθεσινή «εκδήλωση»

Νύχτα έντασης εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Βάρκιζα, έξω από το Ribas με νεαρούς να στήνουν κόντρες και την αστυνομία να δίνει το «παρών».

Όπως φάνηκε από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, το πλήθος ήταν αρκετά μεγάλο στην Βάρκιζα ακόμα και για τα δεδομένα τέτοιων «εκδηλώσεων» που στήνονται κατά καιρούν. Μάλιστα δεν φαίνεται πως ήταν πρόθυμοι να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς επιστράτευσαν βεγγαλικά και καπνογόνα.

@efialexopoulou

#ribas #moto #motorcycle #foryou #fyp #foryoupage

♬ πρωτότυπος ήχος – Efi Alexopoulou

Από τις ατραξιόν της βραδιάς ήταν οι συνήθεις κόντρες και οι σούζες και οι επιδείξεις αυτοκινήτων και μηχανών. Προφανώς όλα αυτά εξαιρετικά επικίνδυνα, με τόσο κόσμο δίπλα σε μηχανές και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα να προκαλεί την τύχη του για κάποιο ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.

@goatn

#ribas #limanakia

♬ Ali Baba – Fly Lo & Mike G & BretBeats

Το ερώτημα βεβαίως που προκύπτει από αυτές τις εικόνες είναι γιατί η αστυνομία επέτρεψε την συγκέντρωση τόσων ατόμων, οι οποίοι όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μεγάλη απόσταση με τα βεγγαλικά.

@goatn

#ribas #limanakia

♬ Ali Baba – Fly Lo & Mike G & BretBeats

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε σε όλες τις γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης. Έπειτα από λίγα λεπτά, έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα), στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s.  Μόλις εμφανίστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, οι νεαροί «ραλίστες» τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα