Βαρούχας, Κάκος: «Κανένα πέναλτι στον Βράνιες», αλλά οι «Τσατάληδες» εκθέτουν την ΑΕΚ

Μπορεί να συμβαίνει και για πρώτη φορά στα χρονικά να συμφωνήσουνε ο Κάκος με τον Βαρούχα. Για την φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στην μονομαχία Βράνιες – Μασούρα. Ο Βράνιες μπέρδεψε τα ποδάρια του. Έβαλε το ένα ποδάρι να χτυπήσει το άλλο κι έπεσε. Άλλο θέλω να σου πω.

Εκείνη την ώρα, που κανένας δεν το είδε, η ΑΕΚ έβγαλε ένα tweet  για την φάση. Και ο το πήραν τα παπαγαλάκια και το κάνανε σημαία. Ένα tweet. Πρώτος και καλύτερος ο Τσατάλης που τα χώνει στον Κλάτενμπεργκ.

Ο Τσατάλης δουλεύει στο Σαββιδοτεχνείο. Μάλιστα. Και πρέπει ν’ αμφισβητεί το κάθε τι για τον Ολυμπιακό. Πέναλτι, σου λέει. Κι όποιος τσίμπησε, τσίμπησε.

Οι Τσατάληδες της ΑΕΚ εκθέτουν την ΑΕΚ. Αυτό έχω να πω εγώ. Διότι όσο νούμερο να είναι κάποιος, είδε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Οι Τσατάληδες, ωστόσο, επιμένουν. Να κάνουν ντόρο. Πεντακάθαρο, σου λέει.

Οι ίδιοι Τσατάληδες λένε ότι είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ. Δεν ασχολείσαι, δηλαδή με το μαύρο, να το κάνει άσπρο. Αυτό το κάνουν οι άλλοι, σου λένε οι Τσατάληδες. Και το κάνουν κι αυτοί στα ίσια. Και νομίζουν ότι κάτι κάνουν κιόλας. Ότι προσφέρουν «υπηρεσίες» στην ΑΕΚ και στον κόσμο της.
Ο ίδιος Τάσος, ο Τσατάλης, έγραψε ολόκληρο κατεβατό, γιατί, λέει ο Κλάτενμπεργκ δεν έφερε elite διαιτητή. Πιάσε το αυτό και κούρευτο.

Η ΑΕΚ δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, γιατί ξέρει ότι θα είχε εκτεθεί. Εα απλό tweet ανέβασε και μετά, ανέλαβαν οι Τσατάληδες.

Και σ αυτό που γράφει ο Τάσαρος ο Τσατάλης, από κάτω τα σχόλια είναι ότι κάνει μας την χάρη Τασούλη. Από τους ίδιους του ΑΕΚτζήδες. Που είναι ΠΑΟΚτσήδες να τα χάφτουν όλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα