Βένος: «Φταίει η ΕΠΟ και όχι ο Άρης για τον Ντουρμισάι»

Για το ζήτημα του μεταγραφικού ban και την απόφαση του CAS που εκκρεμεί τοποθετήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, υπογραμμίζοντας πως η ΕΠΟ είναι αυτή που έχει την ευθύνη.

Είπε, μεταξύ άλλων:

-“Ο Άρης άντεξε και μεγαλούργησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο τιμόνι, αλλά αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται και βοήθεια από όλους εμάς τους Αρειανούς, γι αυτό και ζητάμε από τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας, παίρνουμε πρωτοβουλία να τον στηρίξουμε, γιατί στηρίζουμε τον Άρη και η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη, από όλες τις πλευρές”.

-“Στην περίπτωση Ντουρμισάι, ο Άρης έχει απόλυτο δίκαιο, αφού η λογική λέει πως για να βγει ένα δελτίο, ζητάς την έγκριση από την Ομοσπονδία, κάτι που έκανε ο Άρης, αφού η ΕΠΟ κρίνει ότι ένας παίκτης πληροί τις προϋποθέσεις, για να του βγάλει δελτίο. Πού να ξέρει ο Άρης τι συμβαίνει, όταν η ΕΠΟ του βγάζει δελτίο και του λέει “βάλε τον παίκτη να παίξει”, ενώ αμέσως μετά, αλλάζει την απόφαση και ανακαλεί το δελτίο. Ποια ευθύνη έχει ο Άρης σε αυτό; Πού είναι το φταίξιμο και ταλαιπωρείται η ομάδα; Περιμένουμε τη δικαίωση από το CAS, γιατί φταίει η ΕΠΟ και όχι ο Άρης για την έκδοση δελτίου του συγκεκριμένου παίκτη”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα