Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε με φωτογραφία τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Οι δυο τους αγκαλιασμένοι ποζάρουν στο Παρίσι και η ευτυχία τους φαίνεται από … χιλιόμετρα.

Η Μαρία Σάκκαρη, άγγιξε τον τελικό του Roland Garros, έχασε στις λεπτομέρειες και δεν έψαξε για δικαιολογίες.

Λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό του Roland Garros από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, σχολίασε:

«Ναι, πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αγχώθηκα αρχίζοντας να σκέφτομαι ότι βρίσκομαι μόλις έναν πόντο από τον τελικό. Υποθέτω ότι είναι λάθος ενός πρωτοεμφανιζόμενου. Το καλό είναι ότι όταν δώσω ξανά στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι σε αυτήν τη θέση, τότε ξέρω ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνω.

Μόλις αγχώθηκα λίγο, το παιχνίδι μου έγινε πιο παθητικό και ειδικά στους σημαντικούς πόντους. Νομίζω ότι είναι ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι θα μάθω από αυτό. Η σημερινή απώλεια πονάει πολύ, γιατί ήμουν τόσο κοντά. Ήμουν μόλις έναν πόντο μακριά. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν πολλά θετικά και μερικά αρνητικά. Απλώς πρέπει να προχωρήσω και να δω πώς θα το κάνω την επόμενη φορά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα